Willianne Ligthart
Tandarts-praktijkhoudster
BIG-nr:   19915124402

Tandarts Ligthart heeft de opleiding Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gevolgd, waarbij ze zich naast de algemene tandheelkunde heeft verdiept in de complexere pijnklachten en wortelkanaalbehandelingen.

Op donderdag en vrijdag werkt ze als Tandarts-docent aan de opleiding voor tandartsen van de Radboud Universiteit, waardoor zij uitstekend op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast volgt ze uiteraard ook de bij- en nascholingscursussen. Tandarts Ligthart is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. 

Suzan Zubeir
Mondhygiëniste
BIG-nr:   nvt

Suzan heeft haar opleiding Mondzorgkunde gevolgd aan de Hogeschool Utrecht en heeft na haar opleiding verschillende jaren in praktijken in de provincie Utrecht gewerkt. 

Mariëlle Derkx
(Paro-)Preventieassistente Tandarts-assistente/ BHV
BIG-nr:   nvt

Mariëlle heeft in aanvulling op haar eerder volooide opleiding tot tandartsassistente de opleiding tot preventie-assistente en paro-preventie-assistent succesvol afgerond. 

Als paro-preventieassistent is zij opgeleid om diverse preventieve en mondhygiënische behandelingen zelfstandig te mogen uitvoeren. Zij mag als paro-preventieassistente ook zelfstandig tandsteen verwijderen.

Mariëlle staat ingeschreven in het Register voor Preventieassistenten

Meer informatie hierover vindt u onder 'taken teamleden'

Marjolijn van Wijck
Tandarts
BIG-nr:   09915829002

Marjolijn heeft haar opleiding gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.  

Rita van Berkel
Tandarts-assistente
BIG-nr:   nvt

Rita voert assisterende taken uit als tandartsassistente en mag daarnaast op aanwijzing van de tandartsen enkele handelingen zelfstandig uitvoeren zoals bijvoorbeeld het polijsten van het gebit en fluoridebehandelingen.

 

Marion van der Heijden
Tandarts-assistente
BIG-nr:   nvt

Marion treft u meestal aan de balie en houdt zich bezig met administratieve taken. Daarnaast voert ze assisterende taken uit als tandartsassistente.