Willianne Ligthart
Tandarts-praktijkhoudster
BIG-nr:   19915124402

Tandarts Ligthart heeft de opleiding Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gevolgd, waarbij ze zich naast de algemene tandheelkunde heeft verdiept in de complexere pijnklachten en wortelkanaalbehandelingen.

Op donderdag en vrijdag werkt ze als Tandarts-docent aan de opleiding voor tandartsen van de Radboud Universiteit, waardoor zij uitstekend op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast volgt ze uiteraard ook de bij- en nascholingscursussen. Tandarts Ligthart is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. 

Iris van Otterdijk
Tandarts
BIG-nr:   19922270302

Iris heeft haar opleiding gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Binnen de opleiding tot algemeen tandarts heeft ze zich daarnaast verdiept in de cosmetische tandheelkunde en kunstgebitten op implantaten tijdens haar keuzeblokken. 

Tijd en aandacht voor u als patiënt vindt ze zeer belangrijk. Ze kijkt graag samen met u naar oplossingen die bij u passen. 

Rita van Berkel
Tandarts-assistente

Rita voert assisterende taken uit als tandartsassistente en mag daarnaast op aanwijzing van de tandartsen enkele handelingen zelfstandig uitvoeren zoals bijvoorbeeld het polijsten van het gebit en fluoridebehandelingen.

 

Marion van der Heijden
Tandarts-assistente

Marion treft u meestal aan de balie en houdt zich bezig met administratieve taken. Daarnaast voert ze assisterende taken uit als tandartsassistente.

Juliette van Beers
stagiaire Mondzorgkunde Hogeschool Arnhem Nijmegen

Juliëtte is een stagiaire van de opleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Zij is bijna klaar met haar opleiding tot mondhygiëniste. Zij mag onder supervisie van de tandarts tandvleesbehandelingen uitvoeren en kleine gaatjes behandelen. 

Robbert Winkelmolen
Tandarts
BIG-nr:   79914287602

Tandarts Winkelmolen is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en heeft hierna meerdere jaren in diverse praktijken waargenomen waarbij een persoonlijke benadering van de patiënt centraal staat. Tandarts Winkelmolen is aangesloten bij het kwaliteitsregister tandartsen.

Suzan Zubeir
Mondhygiëniste

Suzan heeft haar opleiding Mondzorgkunde gevolgd aan de Hogeschool Utrecht en heeft na haar opleiding verschillende jaren in praktijken in de provincie Utrecht gewerkt. 

Mariëlle Derkx
(Paro-)Preventieassistente Tandarts-assistente/ BHV

Mariëlle heeft in aanvulling op haar eerder volooide opleiding tot tandartsassistente de opleiding tot preventie-assistente en paro-preventie-assistent succesvol afgerond. 

Als paro-preventieassistent is zij opgeleid om diverse preventieve en mondhygiënische behandelingen zelfstandig te mogen uitvoeren. Zij mag als paro-preventieassistente ook zelfstandig tandsteen verwijderen.

Mariëlle staat ingeschreven in het Register voor Preventieassistenten

Meer informatie hierover vindt u onder 'taken teamleden'

Isa van Bussel
Stagiaire Tandarts-assistente (3e jaar) van het Summa College te Eindhoven

Isa loopt in haar 3e jaar van de opleiding tot tandartsassistente stage bij ons in de praktijk van september tot februari 2019. De praktijkstage begeleider voor de stagaire is Tandarts Ligthart.