NIEUWE PATIENT?
Schrijf je hier in >>

Team

Willianne Ligthart                                                                                                                                                                             

Tandarts-praktijkhoudster

Aanwezig: Maandag, dinsdag en woensdag

BIG registratienummer: 19915124402

Tandarts Ligthart heeft de opleiding Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gevolgd, waarbij ze zich naast de algemene tandheelkunde heeft verdiept in de complexere pijnklachten en wortelkanaalbehandelingen.

Op donderdag en vrijdag werkt ze als Tandarts-docent aan de opleiding voor tandartsen van de Radboud Universiteit, waardoor zij uitstekend op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast volgt ze uiteraard ook de bij- en nascholingscursussen. Tandarts Ligthart is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen. 

 

Robbert Winkelmolen                                                                                              

Tandarts

Aanwezig:  maandag en donderdag

BIG registratienummer: 79914287602

Tandarts Winkelmolen is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en heeft hierna meerdere jaren in diverse praktijken waargenomen waarbij een persoonlijke benadering van de patiënt centraal staat. Tandarts Winkelmolen is aangesloten bij het kwaliteitsregister tandartsen. 

Iris van Otterdijk

Tandarts

Aanwezig:  woensdag

BIG registratienummer: 19922270302

Iris heeft haar opleiding gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Binnen de opleiding tot algemeen tandarts heeft ze zich daarnaast verdiept in de cosmetische tandheelkunde en kunstgebitten op implantaten tijdens haar keuzeblokken. 

Tijd en aandacht voor u als patiënt vindt ze zeer belangrijk. Ze kijkt graag samen met u naar oplossingen die bij u passen. 

Suzan Zubeir

Mondhygiëniste

Aanwezig: dinsdag.

Suzan heeft haar opleiding Mondzorgkunde gevolgd aan de Hogeschool Utrecht en heeft na haar opleiding verschillende jaren in praktijken in de provincie Utrecht gewerkt. 

Mariëlle Derkx                                                                            

Preventie-assistente en Tandarts-assistente

BHV

Mariëlle heeft in januari 2016 haar diploma preventie-assistente behaald en in december 2017 heeft zij de daaropvolgende opleiding tot paro-preventie-assistent succesvol afgerond. Dit zijn aanvullende opleidingen op de al eerder voltooide opleiding tot tandartsassistente.
Als paro-preventieassistent is zij opgeleid om diverse preventieve en mondhygiënische behandelingen zelfstandig te mogen uitvoeren. Zij mag als paro-preventieassistente ook zelfstandig tandsteen verwijderen.

Mariëlle staat ingeschreven in het Register voor Preventieassistenten

Meer informatie hierover vindt u onder Taken teamleden

Marion v/d Heijden

Tandarts-assistente en Balie-assistente

Marion treft u meestal aan de balie en houdt zich bezig met administratieve taken. Daarnaast voert ze assisterende taken uit als tandartsassistente.

Rita van Berkel

Tandarts-assistente 

Rita voert assisterende taken uit als tandartsassistente en mag daarnaast op aanwijzing van de tandartsen enkele handelingen zelfstandig uitvoeren zoals bijvoorbeeld het polijsten van het gebit en fluoridebehandelingen.

 

Naomi

Stagiaire Tandarts-assistente  (1e jaar) van het Summa College te Eindhoven

Naomi loopt in haar 1e jaar van de opleiding tot tandartsassistente stage bij ons in de praktijk van april tot en met juni 2018 tot en met april. De praktijkstage begeleider voor de stagaire is Tandarts Ligthart.

 

 

 

Geupdate:  mei 2018