Er is wereldwijd sprake van een pandemie van besmetting met het coronavirus. De essentie van de Nederlandse aanpak is om het virus maximaal te controleren waarbij kwetsbare groepen worden beschermd. 

Wij zullen vanaf de week van 28 april weer beperkt open gaan voor reguliere patiëntenzorg. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Onze medewerkers zullen u dan ook een aantal vragen stellen voorafgaand aan het plannen van een afspraak.

 

Indien u een afspraak had staan in de periode 16 maart tot 27 april, dan zult u door ons  telefonisch worden benaderd voor het plannen van een nieuwe afspraak. Kom niet naar de praktijk voor het plannen van afspraken, neem telefonisch contact op met de praktijk.

 

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te wassen met water en zeep. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

 

Indien u een afspraak heeft gelden de volgende extra aanwijzingen:

·        Volg de aanwijzingen van ons personeel op.

·        Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.

·        Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.

·        Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

 

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden.

Voor sommige behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen.

 

In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Wij zijn van 8.00uur-17.00uur telefonisch te bereiken. 

Wij willen u vriendelijk verzoeken bij vragen of klachten altijd telefonisch contact op te nemen met ons en niet langs te komen in de praktijk.

Poster KNMT